KADROMUZ

Yalçın YAMAN - Okul Müdürü

1970 Karabük doğumluyum. İlkokulu Şirinevler İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Karabük´te okudum.  1989 yılında İstanbul Üniversitesini kazandım 1993 yılında bitirdim 2 yıl özel sektörde çalıştım 1996 yılımda öğretmen olarak Tekirdağ Çorlu Karamehmet Köyüne atandım,2000 yılında zorunlu hizmete Ordu Korgan Çayırkent Beldesine atandım 2003 yılında Kocaeli Gebze Mudarlı Köyüne geldim,Gebze´de sırası ile Cumaköy Gayrettepe Rotary Kulubü İlkokulu Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulda görev yaptım Okul Müdürü olarak 2010 yılında Körfez Yukarı Hereke İlkokuluna atandım daha sonra Gebze Ahmet Zeki Büyükkuşoğlu İlokuluna Müdür yardımcısı ardından Necip Fazıl okuluna kurucu müdürü, Zubeyde Hanım okuluna Müdür yardımcısı 2014 yılında Farabi Okuluna Okul müdürü olarak atandım 2 temmuz 2019 tarihi itibari ile bu okulda okul müdürü olarak göreve başladım.